~ DETIK ITU ~

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, October 1, 2009

~ CHANGES ~

Malam ni genap 4 malam sy dok attend open house staf sy..
Rasenye raye dis year sangat meriah..
Before dis we all tak penah le road tour sebegini macam..
Heheh...

Tonite umah kak kiah..then kitorang convoi ramai2 umah bang man lak..
Semalam baby boy bang man, puas dok tgk je enfon sy..
Sebab pe?
Sebab die nak tangkap gambar!!
Hehehe...
Kecik2 dah pandai eh..

So u guys bayangkan le betapa non-stopnye sy mkn bagai nak rak tuk mgu nie..
Tetibe balek dari opis petang semalam, terdetik ati nie nak timbang berat..
Owh, lupe nak bgtau..
Sy dah beli peninmbang canggih HERBALIFE tu..
Sangat puas hati!!

Kat cni sy nak share ngan fwens changes yg berlaku since sy gune HERBALIFE ..
Sy just letak changes yg latest sy dapat la eh..
Dengan tak percaye nye....
Inilah result nye........



1) 26/07/09 :

  • WEIGHT - 47 kg
  • BODY FAT RANGE - 27.3 %
  • % BODY WATER RANGE - 53.2 %
  • MUSCLE MASS - 32.3 kg
  • PHYSIQUE RATINGS - 5 ( 1 -9 )
  • BONE MASS - 1.8 kg
  • BASAL METABOLIC RATE - 1052 kcal
  • BASAL METABOLIC AGE - 19 years old
  • VISCEAL FAT RATING - 3

2) 22/09/09 :

  • WEIGHT - 46.6 kg
  • BODY FAT RANGE - 26.6 %
  • % BODY WATER RANGE - 53.8%
  • MUSCLE MASS - 32.4 kg
  • PHYSIQUE RATINGS - 5
  • BONE MASS - 1.8 kg
  • BASAL METABOLIC RATE - 1052 kcal
  • BASAL METABOLIC AGE - 19 years old
  • VISCERAL FAT RATING - 3

3) 30/09/09 :

  • WEIGHT - 44.9 kg
  • BODY FAT RANGE - 23.8%
  • % BODY WATER RANGE - 55.8%
  • MUSCLE MASS - 32.4 kg
  • PHYSIQUE RATINGS - 5
  • BONE MASS - 1.8 kg
  • BASAL METABOLIC RATE - 1043 kcal
  • BASAL METABOLIC AGE - 17 years old
  • VISCERAL FAT RATING - 2

These are the result..

Sy tak budget langsong akan urun berat lg..

Coz i didnt take da LOSE WEIGHT PROGRAM pon..

Heheh.. sy juz nak maintan je..

But seriously fwens, da shake really makes u feel kenyanggg!!!

And of coz da tea, yg sgt2 membantu tuk turunkan ur weight and make u feel great!

Ngantok and lemah2 badan pon tak dah...

ALHAMDULILLAH.....

:)

Come on guys!!

Hurry up and join me to feel da same!!

~ http://www.nadiah-nad.blogspot.com ~

5 comments:

  1. thanx for visiting mine..
    cam best je alat herbalife tu..
    =)

    ReplyDelete
  2. my sis pown minum herbalife..turun 4kg setakat ni..bgs lah..
    da nak kawen kena lah kurus!!hehe~

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan nadiah. herbalife mmg bisa dengar cuma mahal ckit huhuhu..... nur pun proses turunkan berat gak after bersalin 8 bulan lepas. la ni nur dah kurang 8kg dalam 2bulan. rahsianya jus mate 5.mmg canggih timbang herbalife leh tengok semua yg kurang.

    ReplyDelete
  4. lady b: leh try if berminat.. :) call or msg me kat 017-6698145

    nabila saat: x semestinye yg nak kawen je kene kurus, cyg.. :)

    kak nur: mahal tu, dulu sy pon kate camtu kak..tp herbalife nie berbaloi sgt kesannye even mahal..as wat yg sy dah post, sy akan tgk pade budget customer gak.. x memakse, kan kak? :)

    ReplyDelete